Sessies

Lezing

10 jaar Best Value: wat heeft het (niet) opgeleverd?

Na 10 jaar Best Value in Nederland is het tijd om de balans op te maken. Wat heeft Best Value opgeleverd en waar is het niet goed gelukt? Hoe bepaal je als opdrachtgever om Best Value te gaan doen? Is het mogelijk om elementen van Best Value te pakken? Waarom heeft geen enkele organisatie in Nederland Best Value over de volle breedte heeft geïmplementeerd? En is Best Value alweer achterhaald door “Vested”?

Jeroen van de Rijt beantwoordt in 45 minuten deze vragen. Natuurlijk is er ook ruimte voor andere vragen, zorgen en frustraties rondom Best Value.

Jeroen van de Rijt

Partner bij de Best Value Group. Co-auteur van de boeken 'Prestatie-inkoop', 'Best Value werkt' en Best Value stroomt'

Ontvang € 60,- korting

Abonnees van Facto Magazine, DEAL!, Service Management, Zorginstellingen en leden van de Facto Linkedin groep ontvangen € 60 korting.

Leden van NEVI ontvangen € 60 korting

Stel zelf uw programma samen

Stel zelf uw programma samen: u hebt tijdens het congres keuze uit drie verschillende sessies, waarvan u er twee kunt volgen. U kiest dus zelf de sessies die voor u interessant zijn..

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.