Algemene informatie

Het Facto middagcongres 2017 geeft u in één middag inzicht in de ervaringen met de Best Value-methodiek. Experts geven u een eerlijk beeld van Beste Value en delen 10 jaar ervaringen met BVP. Leer over de valkuilen van uitvoering van Best Value-projecten. Leer hoe u goede doelstellingen formuleert. Leer van 4 organisaties die verschillende diensten hebben aanbesteed d.m.v. Best Value.

Het programma bestaat uit een plenaire lezing van Best Value expert Jeroen van der Rijt en 6 sessies waarvan u er 3 kunt volgen. Daarna volgt de netwerkborrel waar u uw bevindingen/ervaringen kunt delen met andere FM-professionals.

Prijzen

Abonnees van Facto Magazine, DEAL! magazine, Service Management en Zorginstellingen plus leden van NEVI en de Facto Linkedin groep ontvangen € 60,- korting en betalen € 289 per persoon.
Niet abonnees/leden betalen het reguliere bedrag van € 349 per persoon.

Locatie & datum

Het Facto middagcongres vindt plaats op maandag 13 november in Hotel van der Valk in Veenendaal.
Bastion 73, 3905 NJ, Veenendaal.

Dit hotel ligt vlakbij afslag Veenendaal-West (A12) en op 5 minuten lopen van NS station Veenendaal-De Klomp.

Organisatie

Het Facto middagcongres wordt georganiseerd door Facto Magazine

Inschrijfvoorwaarden

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet, gedeponeerd ter griffie van de rechtbank te Den Haag op 22 oktober 2012 onder depotnummer 66/2012. Deze vindt u op www.vakmedianet.nl of kunt u opvragen bij onze klantenservice via klantenservice@vakmedianet.nl. Bij inschrijving worden uw gegevens (naam en organisatie) opgenomen in de deelnemerslijst, die aan deelnemers van dit congres ter beschikking wordt gesteld. Mocht u hier bezwaar tegen hebben, dan kunt u dit op het inschrijfformulier bij de opmerkingen aangeven.

Ontvang € 60,- korting

Abonnees van Facto Magazine, DEAL!, Service Management, Zorginstellingen en leden van de Facto Linkedin groep ontvangen € 60 korting.

Leden van NEVI ontvangen € 60 korting

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.